🍁Жовтневий  «Форум свідомих жінок» в DelMar Mall

🍁Жовтневий «Форум свідомих жінок» в DelMar Mall"

Жовтень - місяць турботи і піклування, час на себе як прояв любові! Ми живемо в надзвичайно мінливому світі. Засинаємо в одній реальності, а прокидаємося зовсім в інший. І, щоб вижити в сучасних умовах, кожному з нас доводиться навчитися любити себе.

ТРЦ “Delmar Mall” на Гагаріна, 27 піклується про жінок, влаштовуючи кожного року Форуми свідомих жінок. Війна 2022 року внесла свої корективи, тож цього року усі виручені кошти підуть на допомогу ЗСУ. Торговий центр співпрацює з БО "Фонд ПРАВО НА ЖИТТЯ", що активно допомагає військовим, внутрішньо переміщеним особам та притулкам.

Наразі Фонд проводить Збір на авто на евакуацію грузу 300 и 200 для Айдар. Авто у гарному стані, медики чекають на нього.

Усі звіти після заходів будуть опубліковані у соціальних мережах ТРЦ “Delmar Mall”. Ми допомагаємо і будемо допомагати, адже самі наші захисники роблять все можливе, щоб такі заходи, як Форум, могло проводитися, та щоб наблизити мир.

У рамках Форуму свідомих жінок передбачено 4 заходи: для краси, для бізнесу, для тіла і для душі. Кожний захід передбачає лекції від професіоналів своєї справи та практичні майстер-класи.

Мета заходів: нагадати жінкам про любов та турботу про себе. Вміти реалізовувати свої бажання, пам’ятати про свої цілі, піклуватися про здоров’я, займатися улюбленою справою, їсти корисну їжу. Проводити час з тими людьми, які підтримують і вірять в тебе; уміти визначати справи, які важливі для тебе і твого розвитку; які приносять ресурс, сили, здоров’я і гроші.

Важливим є те, що заходи пройдуть у безпечному цокольному приміщені магазину-ресторану, який відповідає правилу двох стін та обладнаний евакуаційними виходами.

ТРЦ «DELMAR MALL” на Гагаріна, 27 є організатором Форуму свідомих жінок, підтримуючи та культивуючи турботу про себе у жінок.

У програмі заходів:

- лекції-бесіди;

- майстер класи;

- тестування послуг та товарів;

- благодійність;

- частування;

- промо-презентації;

- подарунки;

- фотосесія;

- виступ творчих солістів.

- донати на ЗСУ

Реєстрація на кожен із заходів за номером телефону: +38 066 03355 69

Made with